POKLADY DUŠE - škola pro tvůj osobní rozvoj

24.01.2020 10:35
V jakém stavu je tvůj život?
 
Na svoji cestu jsme vykročili už mnohem dříve, než si myslíme.
Tato doba je už mnohem náročnější a vyžaduje po nás rychlejší zvědomování se.
 
Jak zvládat každodenní život s nadhelem, klidem, vyrovnaností, samostatně a nezávisle?
Jak objevit naše vnitřní poklady, pro které jsme přišli na tuto Zem?

Jsme věčným studentem svého Života, který neustále přemýšlí a bádá nad otázkami smyslu, podstaty, mechanismů a pravidel fungování v této realitě.

Nabízím vám výběr z toho nejlepšího a ověřeného vlastními zkušenostmi během více než 20-leté praxe.

Tento svět potřebuje "živé" lidi! Proto na tomto kurzu nenajdeš žádnou esoteriku. Vše pravdivé má svůj pevný, logický a pochopitelný základ. Esoterika nás odvádí od naší skutečné podstaty bytí a otupuje. Taky se nebudeme věnovat práci s naši myslí - to, co budeme objevovat a rozvíjet, jsou dary, které patří naší duši, tomu živému a přirozenému uvnitř nás. Takové poklady se nehledají úplně lehce, ale ukážu ti směr a provedu tě mnoha tématy, které tě přivedou k poznání.

Srděčně tě zvu na cyklus 5-ti denních sobotních setkání (únor - červen).

Termíny: 15.2., 14.3., 18.4., 30.5., 20.6. 2020

Čas:  9:30 - 17:00 hod.

Místo setkávání: Centrum Avasa

Lektor: Mgr. Blanka Demčáková

Témata:

Rozvíjení Intuice, duševní zdraví, stav trvalého štěstí, láska a její podoby, deprese a jak zvládat problémy, karma a osud, psychosomatika těla, bloky z minulosti, zrcadlení a synchronicita životních událostí, význam našeho jména a příjmení, obraz vlastní duše, uzdravení vnitřního dítě, minulost-přítomnost-budoucnost, ego versus sebeláska, sebedůvěra, vědomí, odpuštění, vděčnost, přijetí, smrt, typologie osobnosti, nebeské zvíře na tvé duchovní urovni, myšlenkový svět, strach a víra, negativní přesvědčení o sobě, zpracování emocí, žárlivost, partnerství, nevěra, hodnoty, rodina,  … a dále co jen bude potřeba.

Uzávěrka přihlášek: do 2.2.2020

Investice do sebe: 2 290 Kč / 1 setkání

Tvoji práci na sobě ráda ocením a toto jsou BONUSY navíc, které získáváš při absolvování všech 5 setkání:

  • 2 hodiny osobní konzultace
     
  • 1x terapeutický esenciální olej "I AM" 5ml na podporu vlastní sebehodnoty (obsahuje ty nejvzácnější esence pro tvou transformaci: kadidlo, myrhu a vavřín) 

A pokud ti bonus pro tvé nové začátky nestačí, zárukou pro další zúročení bude tvůj život - na kolik procent se dokážeš překvapit si určuješ pouze Ty sama/sám. Můžeš si zároveň ušetřit spoustu času dalším hledáním a blouděním... Postav se v životě na to správné místo, objev poklady vnitřní hojnosti a dej mu tu pravou hodnotu!

Pro koho je tento kurz vhodný: pro každého - tvoje touha si ho sama přitáhne do života.

Ukážu ti mapu k tajuplnému pokladu, kterým jsi ty sám. Bude mi velkou ctí provázet tě na této cestě.

Blanka